Днес ще те запознаем с историята на Паулина и Стоян, които направиха своята покупка на автомобил през cazam.bg. Тази двойка, живееща в живописния град Бургас, дълго време търсеше подходящия автомобил, който да отговаря на техните нужди за безопасност, комфорт и стил. След прекарани 3 месеца в търсене на мечтания автомобил, те най-накрая го откриха. Решихме да ги питаме няколко въпроса, на които да отговорят искрено:

  • Как разбрахте за нас?

Докато гледахме видео в YouTube разбрахме за вашия сайт.

  • Лесно ли намерихте автомобила, който търсихте?

След като влезнахме на сайта, разгледахме всички налични коли. Набелязахме си пет автомобила. След като се посъветвахме с нашия син относно марката и модела на автомобила, запознахме се и с вашите опции за финансиране. Видяхме колко гъвкав лизинг можем да получим и взехме крайното решение да изберем нашия нов автомобил.

  • Какъв автомобил си избрахте и защо точно той?

Избрахме си Опел Грандленд. Критериите, по които избрахме нашия автомобил, бяха: да има хубав външен вид, годината на производство тоест да не бъде стар автомобил, а по-нов, да бъде на реални километри и да ни устройва лизингът, а той отговаряше на всичко.

  • Предвид, че идвате от Бургас, знаехте ли, че може да ви го докараме до вкъщи и всичко да стане изцяло онлайн?

Да, бяхме запознати, но въпреки това решихме да дойдем на място, за да видим колата на живо и да я усетим. Малко ни беше трудно да се доверим предвид измамите, които се случват толкова често.

  • При следваща покупка на автомобил, бихте ли се доверили да купите кола изцяло онлайн от нас?

Определено бихме се възползвали, вече имаме доверие на екипа! Следващия път ще си спестим ходенето до София, пътуването с влак, нощуването и всичкия този стрес от пътуване и бързане. Ние просто не очаквахме, че нещата ще се случат толкова бързо и лесно. Обикновено покупката на кола отнема много време, но вие определено ни изненадахте приятно. С удоволствие ще ви препоръчаме на всички наши близки и приятели, защото си заслужава всеки да научи за вас!

Благодарим на Паулина и Стоян за доверието и се радваме, че успяхме да сбъднем една тяхна мечта толкова бързо. Пожелаваме безаварийно каране, много пътешествия и нека създадете още много хубави спомени с този автомобил.

Cazam Car Cazam

Разгледай нашите предложения

Виж всички Next