В днешно време когато пазарът на употребявани автомобили е наситен и конкурентен, потребителите често се сблъскват с предизвикателството да различат реалните от манипулираните километри на автомобилите. Този проблем не е нов, но е все по-актуален, тъй като множество продавачи опитват да увеличат стойността на автомобилите си чрез неправомерни методи. Проверки показват, че километража се променя поне два пъти на 100 000 изминати километри. Оказва се, че колкото е по-евтин един автомобил, толкова по-голям е шансът неговият пробег да бъде манипулиран.

Нереалните километри могат да заблудят купувачите и да ги накарат да вземат решения, които биха могли да се окажат скъпоструващи в дългосрочен план. Възможно ли е да намерим употребяван автомобил с реални километри и как да сме сигурни в избора си? В тази статия ще разгледаме тези въпроси и ще предоставим полезни съвети за всички, които търсят своя следващ употребяван автомобил.

Митове около употребяваните автомобили

Съществуват няколко мнения по въпроса с манипулирания пробег. Някои хора вярват, че ниският километраж винаги е добър, докато други смятат, че автомобилите с повече километри са по-надеждни. В действителност най-важното е автомобилът да има реални и доказани километри, тъй като това е индикатор за неговата истинска издръжливост.

Как да разпознаем автомобил с реални километри?

Има няколко начина да проверите дали километражът на автомобил е реален:

  • Технически признаци: Износване на педалите, волана и седалките може да са един от признаците за повече километри, отколкото показва километража.
  • Сертифицирани проверки и документи: Това е най-надеждният начин да сте сигурни в километража на автомобила. Сервизни проверки и тестове като 100-точковия от DEKRA, гарантират, че автомобилът е в отлично състояние и че километражът е реален. Такива проверки за съжаление се извършват допълнително и се покриват от купувача.

Как cazam.bg ни помага да направим правилния избор?

Cazam.bg е онлайн магазин, който предлага употребявани, но качествени и проверени автомобили. Всяка предлагана кола, минава през строг 100-точков DEKRA чек, който гарантира качеството и надеждността на колата. Освен това, всички автомобили са с фабрична или удължена гаранция.

Едно от главните предимства на cazam.bg е 14-дневният тест период. Това означава, че ако след покупката решите, че колата не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете без никакви проблеми. Това е един много лесен начин за покупка на употребяван автомобил, с който решавате всички проблеми, които сте имали до сега с некоректните автокъщи.

Изборът на употребяван автомобил може да бъде труден, но с правилната информация и когато разчитате на доказани места за покупка като cazam.bg можете да бъдете сигурни, че правите правилния избор. Не позволявайте митовете да ви заблуждават – изберете автомобил с реални километри и се наслаждавайте на безпроблемно шофиране! Ако сте готови да направите следващата си покупка на автомобил, вече знаете къде.

Cazam Car Cazam

Разгледай нашите предложения

Виж всички Next