Когато стоим пред решението да закупим следващата си кола, въпросът за големината на багажника е от основно значение. Въпреки, че често се съсредоточаваме върху техническите характеристики и стила на автомобила, големината на багажника може да окаже значително въздействие върху нашия дневен комфорт и способността да удовлетворим нашите нужди. Изборът на автомобил с голям багажник е решение, което значително може да подобри ежедневието и пътуванията ни. Способността да съберем всичко необходимо, без да се чувстваме ограничени от липса на пространство, е ключов аспект при търсенето на следващата кола.

  • Peugeot Rifter – обемът на багажника е 775л, а при свален втори ред седалки е 3000л. Автомобилът е удобен за градска среда и е предпочитан за служебна кола, с която могат да се пренасят голямо количество стоки.
  • Volkswagen Passat – обемът на багажника при вдигнати седалки е 650л, а при свален 2-ри ред е 1780л. Автомобилът е комфортен за дълги разстояния, предпочитан и от семейства. Комфортен е и за градска среда, особено ако ежедневието е динамично и изисква повече място за вещи.
  • Skoda Kodiaq – обемът на багажника при вдиганти седалки е 650л, а при свален 2-ри ред седалки – 2065л. Комфортен семеен автомобил, с достатъчно пространство за пълноценно и комфортно пътуване.
  • Nissan X-Trail – обемът на багажника е 550л, а при свален 3-ти ред седалки – 1982л. Колата е комфортна както за градски условия, така и за дълъг път. Автомобилът е харесван и от семейства, заради дължината на автомобила и наличието на голям брой седалки.
  • Lexus RX – обемът на багажика е 530л, а при вдигнати втори ред седалки – 1612л. Предпочитан автомобил от много семейства за дълги пътувания, тъй като е комфортен и без проблем побира голямо количество багаж
  • Toyota RAV-4 – обемът на багажника е 580л. Удобен автомобил за дълги пътувания, както в старната, така и в чужбина.
  • Haval H6 Supreme – обемът на багажника е 520л. Широк и просторен автомобил, удобен и за семеен автомобил, с голямо пространство за багаж.
  • Peugeot 5008– разполага с 513л. Обем на багажника. Идеална кола за градски условия, комфорта и също толкова удобна и за дълги разстояния.
  • Mazda CX-5 – обемът на багажника е 506л. Перфектният автомобил за дългосрочни пътувания, с достатъчно място за всичко необходимо, за да се чувствате комфортно.
  •  Opel Grandland X – обемът на багажника е 390л. Комфортен автомобил за всяка планирана почивка, както и за работните дни в града. Харесван и предпочитан е за семеен автомобл.

Тези автомобили представляват само малка част от множеството възможности на пазара, когато става въпрос за избор на модел с голям багажник. Всеки от тях комбинира функционалност, комфорт и стил, за да удовлетвори разнообразните нужди на собствениците си. Независимо от твоите предпочитанията, изборът на автомобил с голям багажник е ключов аспект за удобството и практичността на ежедневието ти, както и пътуванията, които си организираш.

За повече предложения, можеш да посетиш нашият сайт и да разгледаш останалите ни автомобили.

Cazam Car Cazam

Разгледай нашите предложения

Виж всички Next