Cazam отговаря

Cazam

Покупката на автомобил не е импулсивно решение. Затова е важно всички детайли да бъдат добре обмислени и покупката да бъде осъзната.

Cazam се стреми да ти предостави всеобхватна и пълна информация за автомобила. За да си сигурен, че купуваш най-доброто!

Първият изцяло онлайн магазин за покупка, лизинг и наем на сигурни и проверени автомобили. 

CAZAM ще ти спести време и усилия в търсене на правилния автомобил. При нас ще намериш проверени, тествани и детайлно описани автомобили, с доказани произход и история.
С CAZAM ще получиш: 

  • Изцяло онлайн покупка на автомобил
  • Всеки автомобил е с допълнителна гаранция
  • Различни начини на финансиране
  • 14-дневна възможност за връщане

Всички автомобили са закупени от официални източници и са до 10-годишна възраст. Гарант за качеството им е задълбочената DEKRA проверка, през която преминава всеки от тях.

Всеки автомобил в CAZAM е с проверка от DEKRA. 
DEKRA е немска асоциация за проверка на моторни превозни средства.
Близо 100-годишният им опит в сферата на безопасността на пътя е постигнат благодарение на квалифицирани и независими експертни услуги. Задълбочената DEKRA проверка е синоним на сигурност на пътя и затова е толкова ценна за Cazam. 

Pick-up локация на Cazam е мястото, откъдето може да вземеш автомобила си лично, след като го закупиш. Pick-up локацията работи в делнични дни от 9:00 - 17:00 ч. и се намира в жк. Люлин 7, ул. Орион 84. 


Избери своя нов автомобил от нашия виртуален шоурум и следвай стъпките. Избери опция за "Директна продажба", попълни данните си и завърши поръчката. Ще получиш имейл с допълнителна информация и платежен документ, с който да извършиш плащането в рамките на 3 работни дни. 
Cazam ще достави автомобила ти до избран от теб адрес или ще може да го вземеш от нашата Pick-up локация.
При предаване на автомобила ще получиш предварителен договор за покупко-продажба, като в 14-дневен срок можеш да упражниш правото си на връщане. Лимитът за изминатия пробег в 14-дневния срок не трябва да надвишава 200 км.
След 14 дни подписваш окончателен договор и прехвърляме собствеността на автомобила. 

Cazam Cazam